Juno lansirao novu jesensku kolekciju nakita “Kontra”

Nakon nažalost odgođene kampanje proljeće/ljeto zbog pandemije korone, nova kolekcija poznatog brenda nakita Juno prkosi i izdiže se iz nedaća koje je okružuju,  nadilazi sive prognoze koje su se nad njom nadvile. Upravo radi toga, nova kolekcija dobila je i prikladno ime – Kontra.

Riječ kontra karakteristična je za Dalmaciju iz koje dolazi i sama stvarateljica i kreativka ovog posebnog nakita – Anita Dujić.

Brend Juno je oduvijek i bio kontra trendova koji se izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, kontra nametanja i povodljivosti. Juno nakit je vječan, svevremenski i prikladan za sve prigode, bez obzira radi li se o dnevnoj šetnji ili pak večernjem izlasku.

Svi komadi nakita su jedinstveni i personalizirani te se stvaraju s posebnom pažnjom. Minimalizam koji je, slobodno bi mogli reći i zaštitni znak ovoga brenda, snažan je odraz snage žene koja nosi ovaj nakit. Žene koja je svoja, jedinstvena i samouvjerena.

Brend Juno odlučio se prepustiti nemirnim vodama koje ga okružuju i jednostavno njima ploviti. Anita nikada ne miruje te neprestano u svemu traži inspiraciju, a u ovim neizvjesnim vremenima dizajnirala je još jednu kolekciju nakita s kojom se iznimno ponosi. Tako je nova jesenska kampanja zamišljenja u obliku četriri seta, točnije četiri Juno linije, a one su JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI.

Linije su prepune jedinstvenih oblika i detalja te je moguće pronaći za svakoga po nešto. Jesenska kolekcija obuhvaća razne ogrlice, naušnice, narukvice i prstenja s ljubavlju napravljeni koristeći samo najbolje materijale. Neizostavna JunoCHI linija nakita, izrađena je od zlata, dragog kamenja i dijamanata.

Foto: Rajna Raguž

Model: Anita Dujić

Frizura i šminka: Ivica Palinić