HOROSKOP ZA SUBOTU, 31. LISTOPADA Pun Mjesec u Biku

Ovaj pun Mjesec pada na Noć vještica (u 16.49 sati ). Sama pomisao na ovaj pun Mjesec podsjeća na slike sjena crnih mačaka protiv Mjeseca i ogromnog narančastog  Mjeseca koji visi nad grobljima.

Svaki puni Mjesec nudi nam osvjetljenje, jasnoću i kulminaciju onog što smo započeli na zadnjem mladom Mjesecu. Tijekom punog Mjeseca ljudi se često osjećaju tjeskobno i nestalno.

Ovaj pun Mjesec na 8. stupnju Bika je vrlo zanimljiv, jer je točno spojen s Uranom, planetom iznenađenja. Ova konjukcija je toliko egzaktna da se doslovno sve može dogoditi. Imajte na umu da je Uran planet neba i višeg vodstva. U ovom punom Mjesecu, Svemir će razgovarati izravno s vama. Reći će vrlo važnu poruku, koliko god nam to bilo čudno.

Nedugo nakon punog Mjeseca, Sunce se suprotstavlja Uranu. Držite oči otvorene za neočekivana otkrića. Ovo su aktivni dani u kojima problemi izlaze na površinu zbog otkrivanja. Osjećaj sigurnosti može ovisiti o stabilnosti, što trenutno nije lako postići.

Potrudite se da ostanete povezani s prizemljenom stabilnošću Bika. Izađite u prirodu, dodirnite zemlju jer će vas to stabilizirati.

Živimo u svijetu u kojem se sve može promijeniti, doslovno, u trenutku. Dakle, najbolje što možemo učiniti je sprijateljiti se s promjenama. Smatrajte promjene neizbježnim dijelom svog života – doista normalnim – i redovitim poput godišnjih doba.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com