HOROSKOP ZA NEDJELJU, 1. STUDENOGA Napetost između Merkura i Saturna

Večernji napeti aspekt između još uvijek retrogradnog Merkura i Saturna  sugerira da ćemo se danas teško moći izraziti. Ono što imate za reći, može biti pogrešno shvaćeno, zato budite jasni i pobrinite se da vas se čuje. Ne forsirajte razgovore za koje možda niste spremni. Budite brutalno iskreni prema sebi i odvojite vrijeme da shvatite svoje motivacije prije nego što progovorite.

Vjerojatnost je neispunjavanja obaveza i prekida ugovora. Sada može doći do preranog završetka projekta zbog vanjskih čimbenika i nemogućnost nastavka odnosa s onima koji su uključeni u projekt. Želja da se oslobodite ograničenja može prouzročiti nagli prekid poslovnih ili osobnih odnosa.

Ovaj aspekt smo imali i 23. rujna i možda od tada radite na nečemu što vas je intelektualno okupiralo. Sada, kad ste mislili da ste završili i svoj posljednji zadatak, morat ćete još jednom sve provjeriti. Tek kada Merkur bude zadnji put u aspektu sa Saturnom, 6. studenoga završit ćete tu priču.

Dok je Mjesec u Biku, naš fokus danas je stvoriti udobnost i ljepotu u svom okruženju. Sigurnost, odanost, postojanost i opuštenost motivacijski su čimbenici ovog Mjeseca u Biku. Odmorite se, kuhajte iz užitka i volite one koje hranite.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com