HOROSKOP ZA PETAK, 25. PROSINCA Ugodan i miran dan

Jutarnji ugodni aspekt između Merkura i Urana donosi nam novi način razmišljanja, nove ideje i neobične izraze. Merkur predstavlja način na koji um obrađuje misao i komunikaciju, dok je Uran “buđenje“. Možda dobijemo poklone ili informaciju koja nas pozitivno iznenadi. Slučajni susret s informacijama ili idejama mogu promijeniti cijeli oblik vašeg dana. Držite otvoreni um i dopustite novim idejama i perspektivama da promijene vaš pogled. Bljeskovi uvida mogu otvoriti rješenje za probleme za koje niste ni znali da imate.

Mjesec provodi dan u Biku i usklađuje se s Neptunom, što će nam pomoći da se umirimo i smirimo. Možda bismo željeli uživati u trenucima i nježnoj motivaciji da se brinemo o onima koji su nam najdraži.

Potrudite se da upravljate pozitivnim stavom i zanemarite one stvari zbog kojih osjećate nelagodu. Zaslužili smo barem jedan ugodan i miran dan.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com