HOROSKOP ZA PETAK, 1. SIJEČNJA Suosjećajna komunikacija

Oko podnevna Merkur u ugodnom aspektu prema Neptunu potiče da primijetimo o svojim mislima i kako svoja mišljenja dijelimo s drugima. Merkur govori o svim stvarima koje su povezane s našim razmišljanjem, našom sposobnošću komuniciranja i onim o čemu razmišljamo. Neptun ruši barijere stavljajući maglu, maštu i dajući blagi sjaj svemu što dotakne.

Intuicija je istaknuta ili probuđena, a mi je kreativno primjenjujemo na praktična pitanja. Cijenimo suptilnost, što pomaže razumijevanju drugih kao i situacija.

Sad imamo priliku osloboditi svoj um i pronaći načine za korištenje mašte. Ovo je sjajan dan za maštanje, duhovnost ili samo odmaranje. Provedite popodne u nekoj vrsti umjetničke ili kreativne aktivnosti. Tražite i izrazite zadovoljstvo i jednostavno uživajte.

Mjesec dan provodi u Lavu, potičući našu želju da pružimo ruku i s drugima budemo srdačni. Zadovoljstvo proizlazi iz ponosa našim postupcima i onim što stvaramo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com