HOROSKOP ZA SUBOTU, 2. SIJEČNJA Veliko srce Lava

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Lava usklađujući se s Venerom u Strijelcu i Marsom u Ovnu. Ovaj nas veliki trigon u znaku Vatre potiče na razigranu potragu za našim željama. Možemo se osjećati nadahnuto za stvaranjem nečeg jedinstvenog.

S Mjesecom u Lavu trebamo više pažnje nego inače. Sve dok shvatite da je svima potrebna ova dodatna pažnja, sve će biti dobro.

Izražajna strana Lava oduševljava se svim vrstama umjetničke aktivnosti. Dajte sebi i drugima slobodu da izrazite velikodušnost i strast. Lavom vlada Sunce i više je nego voljan izraziti toplinu otvorenog srca.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2. siječnja u 23.00 do 3. siječnja u 2.13 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com