GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. Jarčeve očekuje prekretnica na ljubavnom planu

Energija Jarca koja je prevladavala u 2020. godini u 2021. neće imati toliko utjecaja na događaje. Jedini planet koji je još u Jarcu je Pluton i zbog toga će tema promjene postojećeg stanja i preispitivanja tradicija i normi i dalje biti aktualna.  Jupiter i Saturn su se preselili u Vodenjaka i sada ćemo više biti usmjereni prema budućnosti.

Želimo promjene, inovacije i spremni smo probati i ono što je nekonvencionalno, neuobičajeno. Više ćemo brinuti što je najbolje za svih, za kolektiv.  

Svi ćemo se složiti da je 2020. bila godina značajnih promjena. Iz temelja nam se promijenio život kakvog smo poznavali, a to je za većinu bilo jako teško. Otvara se novo poglavlje i dobivamo priliku biti promjena koju želimo.  

Energija se značajno mijenja u 2021. godini jer će prevladavati energija elementa zraka, zračnih znakova (Vodenjak, Blizanac, Vaga). Saturn i Jupiter su u prosincu 2020. ušli u Vodenjaka i ostavili Plutona samog u Jarcu. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, a suvladar u modernoj astrologiji mu je Uran  koji se još nalazi u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija jaka i u 2021., te će doći do određene napetosti između Saturna i Urana.

Zahvaljujući Jupiteru u Vodenjaku, 2021. bit će godina koja daje opravdan razlog za nadu: moći ćemo se slobodnije kretati, raspoloženje će se poboljšati i poslovne će aktivnosti opet krenuti. Kako će se to točno događati, vidjet ćemo. Moramo pričekati. Zbog veze Saturn-Uran, bit će ovo i godina većih društvenih, političkih i ekonomskih izazova i promjena.

Nećemo se više zadržavati na 2020., nego idemo vidjeti kakva će nam biti 2021.


Pomak dviju glavnih planeta (Jupiter i Saturn) utjecat će na vašu moć zarade i ukupnu imovinu i bogatstvo. Na jedan će način to značiti da ćete se potruditi ili još više zaraditi. Dobra vijest je da ćete u sljedećih godinu dana postati bogatiji. Pojavit će vam se mogućnosti da zaradite više novca ili ćete možda dobiti bolje plaćen posao. Obogatiti se možete i na neizravan način, možda putem svog partnera ili nasljedstvom. U međuvremenu, budite strpljivi s članovima obitelji u ovom trenutku jer će povećana aktivnost, kaos i neizvjesnost na vašem terenu prevladavati još dva mjeseca.

Zahvaljujući Jupiteru pronaći ćete novi način poboljšanja financija. Bonusi, povišice i povećanja plaća. Međutim, dok će novac vrlo slobodno teći, tako će jačati i nagon za nepotrebnim trošenjem i razbacivanjem.

Prošla godina je za vas bila godina duboke transformacije. Ove ćete godine graditi na novim temeljima dok se vaš vladajući planet, Saturn, seli u Vodenjaka orijentiranog na budućnost. Iako smo svi spremni za bezbrižnije vrijeme, ovo će biti godina da učinite ono što najbolje radite – donosite razborite odluke i iskorištavate svoje vrijeme.

U financijskim pitanjima budite konzervativni s trošenjem i radite na dugoročnim ciljevima. Suzdržite se kupnje velikih stvari i budite pažljivi sa svojim proračunom. Nitko ne izvršava plan bolje od Jarca. Merkur se retrogradno vraća od 30. siječnja do 20. veljače, pa biste ipak mogli imati neočekivane troškove ili ponovno procijeniti prošle financijske odluke.

Pravila i pritisci mogu biti frustrirajući, ali ograničenje shvatite kao priliku. Usporite i imajte strateški plan na svim poljima svog života. Možete manifestirati svoje želje, ali samo metodičnim, praktičnim pristupom. To je posebno istaknuto u vrijeme pomrčine Sunca 10. lipnja. 

Neka 2021. godina bude godina kada ćete pronaći svoje saveznike i suradnike. Izgradite zajednicu koja vam može pomoći da ostvarite svoje snove. 

Kasnije tijekom godine veze dolaze u vaš fokus. Ako ste u vezi, razgovarajte s partnerom o svemu jasno i otvoreno. Budite ranjivi kad imate nedoumica. Venera se u vašem znaku kreće retrogradno od 19. prosinca, što bi moglo značiti prekretnicu u vašem ljubavnom životu. Važno je riješiti izazove početkom godine. Ako vi i vaš partner živite više kao sustanari nego ljubavnici, neka vam ljubav bude glavni prioritet u proljetnim i ljetnim mjesecima. Ako ste slobodni, izbjegavajte ulaziti u situaciju koja na bilo koji način ugrožava vaš integritet. Usredotočite se na ljubav koju želite, posebno u veljači i lipnju. Početkom srpnja mogli biste biti spremni za obvezu. Pomrčina 19. studenoga budi vaše ljubavne mogućnosti.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com