GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. Što očekuje Strijelce?

Energija Jarca koja je prevladavala u 2020. godini u 2021. neće imati toliko utjecaja na događaje. Jedini planet koji je još u Jarcu je Pluton i zbog toga će tema promjene postojećeg stanja i preispitivanja tradicija i normi i dalje biti aktualna.  Jupiter i Saturn su se preselili u Vodenjaka i sada ćemo više biti usmjereni prema budućnosti.

Želimo promjene, inovacije i spremni smo probati i ono što je nekonvencionalno, neuobičajeno. Više ćemo brinuti što je najbolje za svih, za kolektiv.  

Svi ćemo se složiti da je 2020. bila godina značajnih promjena. Iz temelja nam se promijenio život kakvog smo poznavali, a to je za većinu bilo jako teško. Otvara se novo poglavlje i dobivamo priliku biti promjena koju želimo.  

Energija se značajno mijenja u 2021. godini jer će prevladavati energija elementa zraka, zračnih znakova (Vodenjak, Blizanac, Vaga). Saturn i Jupiter su u prosincu 2020. ušli u Vodenjaka i ostavili Plutona samog u Jarcu. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, a suvladar u modernoj astrologiji mu je Uran  koji se još nalazi u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija jaka i u 2021., te će doći do određene napetosti između Saturna i Urana.

Zahvaljujući Jupiteru u Vodenjaku, 2021. bit će godina koja daje opravdan razlog za nadu: moći ćemo se slobodnije kretati, raspoloženje će se poboljšati i poslovne će aktivnosti opet krenuti. Kako će se to točno događati, vidjet ćemo. Moramo pričekati. Zbog veze Saturn-Uran, bit će ovo i godina većih društvenih, političkih i ekonomskih izazova i promjena.

Nećemo se više zadržavati na 2020., nego idemo vidjeti kakva će nam biti 2021.


Ulazite u dvogodišnje razdoblje u kojem će mnogi od vas promijeniti prebivalište, posao ili oboje. Kad se sagleda  šira slika, to je zato što ste od 2014. do 2015. godine nanovo otkrivali sebe. Sljedeće dvije godine dovršit ćete stvaranje “novog ja“, zbog čega ćete biti ubačeni u novu igru. To znači da će se vaša sredina i rutina promijeniti što vas prisiljava da sve vidite novim očima. Također ćete drugačije komunicirati jer ste gurnuti u novu situaciju. Uzbudljivo je to razdoblje učenja! Dobra vijest je da ćete u narednoj godini biti optimističniji. Optimizam je ono što trebate.

Jupiter je u Vodenjaku i izoštrava vaše mentalne i komunikacijske sposobnosti gotovo tisuću puta. Dobit ćete ideje o tome kako ojačati poslovnu web stranicu i druge oblike poslovanja i promoviranja. Njihov razvoj može donijeti velik priljev novih računa i klijenata. Jupiter će se proširiti i donijeti vam sreću putem vaših komunikacijskih vještina. Također, Strijelci s braćom i sestrama mogu doživjeti veliki zaokret u narednoj godini.

Toliko ste lekcija savladali tijekom svog života, posebno u posljednje dvije godine. Dakle, imate mudrosti i znanja za dijeljenje, što je dobro jer ove godine možete prihvatiti svoju ulogu učitelja. Spremni ste iskoristiti svoje talente govorništva i pisanja kako biste nadahnuli i usmjerili druge. Bila bi to savršena godina da započnete pisati knjigu ili se prijavite na tečaj za razvijanje vještina. Započnite 2021. stvaranjem platforme za sebe i stupanjem na tu pozornicu. 

Saturn, planet strukture, i Jupiter, planet širenja, pomoći će vam da pronađete prave riječi za izražavanje svojih ideja. Vaš najveći izazov? Usmjereni ste prema onome gdje biste željeli biti u budućnosti, vaše bi svakodnevne odgovornosti i rutine mogle biti ograničavajuće, posebno u siječnju i veljači, kada se Jupiter i Saturn razilaze sa slobodoumnim Uranom. Ovo su trenutci kada želite ići polako, proračunatim korakom naprijed i ne donositi brzoplete odluke. 

Jupiter u Vodenjaku donosi vam sreću koja vas povezuje s korisnim ljudima u vašoj zajednici koji će vam otvoriti vrata i nove prilike u vašoj karijeri. 

Južni čvor je u vašem znaku, što znači da će ovogodišnje pomrčine katalizirati značajne promjene u vašem životu. Mjesečeva pomrčina 10. lipnja rasvjetljava vašu situaciju. Ove godine suočite se s nekoliko izbora – obvezati se ili biti slobodni, ostati ili otići i ući u vezu ili ostati sami. Cijelo to vrijeme srce vas tjera da odbacite strah i otvorite se ljubavi i partnerstvu. Do konačne pomrčine 4. prosinca imat ćete optimizma vezano uz vaše romantične veze. Budite spremni ispitati svoja uvjerenja o ljubavi i imajte nade.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com