HOROSKOP ZA UTORAK, 9. VELJAČE Mjesec u Jarcu

Saturn tvori ugodan aspekt s Kironom i ovo je prvi put od tri – ponovno će biti u lipnju, a zatim u studenom. Ovaj tranzit slijedi otprilike u isto vrijeme kada imamo i napeti aspekt između Saturna i Urana, pomažući ublažiti neke grube rubove tog aspekta.

Vrijeme je za osjećaj učinkovitosti i sigurnosti. Ovaj tranzit potiče nas da izrazimo svoje jedinstvene osobine ili da krenemo svojim putem bez izazivanja kontroverznog ponašajući se profesionalno i s poštovanjem. S povećanim realizmom možemo slijediti svoje ciljeve s boljim izgledima za uspjeh.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz marljivog Jarca nudeći još jedan dan za rješavanje osobnih postignuća. Ne zanima nas bavljenje trivijalnih pitanjima, a učinit ćemo puno više ako budemo radili sami.

Usredotočite se na završavanje starih projekta. Napokon, sjetite se da je Merkur još uvijek retrogradan.

Ako primijetite da postajete mrzovoljni ili tjeskobni poslijepodne, izađite čak i na kraću šetnju prirodnom. Jednostavno, boravljenjem u prirodi pritisnut ćete gumb za resetiranjem i moći ćete se vratiti na posao osjećajući se energično i usredotočeno.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 9. veljače od 18.21 do srijede, 10. veljače u 2.20.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com