Detaljni vodič za mladi Mjesec u Vodenjaku 11.2.2021.

U susret mladom Mjesecu koji će biti u četvrtak, 11. veljače u 20.05 na 23. stupnju Vodenjaka, pripremimo se za novi početak na području svog života koje predstavlja kuća u kojoj se nalazi znak Vodenjaka.

Sljedeći tjedni dobri su za razvijanje više objektivnosti. Međutim, s retrogradnim Merkurom do 20. veljače, možda još nećemo imati sve informacije koje su nam potrebne.

U dobroj smo formi za naučiti kako nešto funkcionira i prepoznati vrijednost naših prijateljstva i društvenih mreža. Može nam biti lakše osloboditi se od navika koje nas koče. Vrijeme je da istražite nove ideje, trendove i tehnologije.

Ako znate svoj Asc ili podznak onda otprilike možete vidjeti u kojem području će biti aktivan ovaj mlad Mjesec.

Asc Ovan

Mladi Mjesec u Vodenjaku vas poziva da zakoračite u vodeću ulogu u inicijativi novog tima. Vaše ekspanzivne vizije potaknut će grupu da postigne još veće rezultate od očekivanih. Svi će članovi jednako pridonijeti dobrobiti tima.

Asc Bik

Ako ste željeli napraviti veliku promjenu u svom poslu ili samoj karijeri, energije mladog Mjeseca u Vodenjaku pomoći će vam. Posvetite se slijetanju na idealan položaj. Zapanjit ćete se kad jednom uložite sve u sebe koliko brzo će se vrata prilika čarobno pojaviti i širom otvoriti.

Asc Blizanac

Mladi Mjesec u Vodenjaku vas mobilizira da ostavite knjige i započnete potpuno novi režim s poboljšanim tehnikama proučavanja. Možete pronaći i unajmiti pravog učitelja koji će vas preporoditii. Ako ste imali poteškoća s određenim učenjem i savladanijem gradiva, pokušajte promijeniti način. To se može pokazati potrebnim poboljšanjem.

Asc Rak

Mladi Mjesec u Vodenjaku mami sramežljive Rakove da izađu iz njihovih oklopa. Moći ćete ugodno razgovarati o vrlo intimnim stvarima, o seksu ili novcu, bez srama s partnerom. Rezultat može biti potpuna transformacija vašeg odnosa u odnos većeg povjerenja i bliskosti

Asc Lav

Mladi Mjesec u Vodenjaku  tjera vas da želite potpuno obnoviti svoju ljubavnu vezu. Počet ćete popravljati neke aspekte koje bi trebalo popraviti. Ako se utvrdi da nije vrijedno truda, hrabri Lavovi trebali bi poći u nove pohode kako bi pronašli idealnog partnera.

Asc Djevica

Mlad Mjesec u Vodenjaku  tjera vas na traženje poboljšanog pojednostavljenog zdravstvenog režima. Obavijestit će vas o pozitivnim proaktivnim novim načinima za jačanje imunološkog sustava. Uvijek težeći osobnom savršenstvu, moći ćete raščistiti sve nedovršene zadatke na poslu originalnim učinkovitijim sustavom.

Asc Vaga

Mladi Mjesec u Vodenjaku možda će vas iskušati da želite samo se zabavite. Pristići će pozivnice za prisustvovanje asortimanu društvenih funkcija.

Asc Škorpion

Mladi Mjesec u Vodenjaku vam nudi da popravite loše odnose s članovima obitelji. Stvari se mogu lako popraviti, oprostiti i zaboraviti s obje strane.

Asc Strijelac

Mladi Mjesec u Vodenjaku  mentalno vas oživljava i pomaže vam da odbacite prošlost. Željeti ćete biti vani i otkriti još toga i otkriti da je nemoguće ostati doma. Ako vas vrijeme natjera da budete zatvoreni, pronađite novu intelektualno poticajnu temu za proučavanje.

Asc Jarac

Mladi Mjesec u Vodenjaku  najavljuje vrijeme svježih financijskih početaka. Pokrenite novi posao i pogledajte kako to brzo raste do uspjeha. Ako ste željeli napraviti velike promjene u svom investicijskom portfelju, krenite. Prilike će vam zakucati na vrata kako bi vam pomogle da zaradite više novca nagađanjem ili radom.

Asc Vodenjak

Mlad Mjesec u Vodenjaku  pruža vam priliku da popravite svoju osobnu sliku. Ako ste se poigravali dobivanjem novog “izgleda”, razgovarajte o tome sa svojim stilistom i odvažite se. Pokrenuti novi pothvati pretvorit će se u plodonosne napore.

Asc Riba

Mladi Mjesec u Vodenjaku vas uvodi u vode duboke emocionalnosti. Najbolje je koristiti njegovu energiju za revitalizaciju vaše unutarnje suštine. Povucite se od turbulencije i zahtjeva koji su vam postavljeni. Revitalizirajte svoje biće molitvom, meditacijom ili jogom.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com