HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 11. VELJAČE Mladi Mjesec u Vodenjaku

Danas u 20.05 imamo mlad Mjesec na 23. stupnju Vodenjaka. Uz rekordnih šest planeta u Vodenjaku, ovaj mlad Mjesec označava velik novi početak.

Mars iz Bika izaziva ovaj mlad Mjesec zahtijevajući da poduzmemo mjere kako bi se uskladili s kolektivnim potrebama koje vidimo oko sebe.

Ovaj mlad Mjesec u Vodenjaku donosi nam nemirnu želju za oslobađanjem i da se krene naprijed, ali nailazi na Urana u tvrdoglavom Biku. Više se kladim na Vodenjaka. I Saturn i Bik imaju tendenciju da se odupru promjenama, pa se osjećamo spremno krenuti naprijed, a istodobno želimo zadržati se na poznatom.

Vodenjak se bori za prava mnogih, a ne malobrojnih. A i Vodenjak je fiksni znak. Kad se razbjesni, može se ukopati i dublje od notorno tvrdoglavog Bika.

S ovim Mjesecom u Vodenjaku fokus nam je na inovativnost, nekonvencionalnost i lakše je ostati hladan  kad se suočavamo s stresom.

Svakako provedite svoje namjere (ritual) za novi Mjesec u Vodenjaku! Učinite to večeras.

U popodnevnim satima još imamo spoj Venere i Jupitera. Ovo je lijepi aspekt i započinje ciklus topline, rasta i ljubavi. Ako vam se nešto s novcem ili s ljubavlju pojavi sljedećih nekoliko dana, nježno to prihvatite. Pripazite i na to i zaštite ga bez poduzimanja novih radnji dok se Merkur ne vrati u direktno kretanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 11. veljače od 20.05 do petka, 12. veljače u 8.23.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com