HOROSKOP ZA SRIJEDU, 10. VELJAČE Ne žurite s odlukama

Današnji izazovni aspekt između retrogradnog Merkura i Marsa vjerojatno će donijeti agresivnost u razmišljanju i komunikaciji, posebno ako imate Asc (podznak) ili osobne planete između 15. i 21. stupnja fiksnih znakova (Bik, Vodenjak, Lav, Škorpion). Ovo je jutro kad bi svi pa i mi, mogli lako planuti u komunikaciji. Pripazimo na svoje riječi i ton.

Lako bi se mogli naći u neslaganju s drugima, najvjerojatnije zato što komuniciramo neučinkovito ili nestrpljivo. Možda se natječemo za riječ kada iznosimo svoje ideje, misli i mišljenja, što otežava samu komunikaciju.

U idealnom slučaju, bit ćemo prepušteni rješavanju problema, ali najbolje je da sada ne žurimo s zaključcima ili odlukama. Uzmite u obzir da napetosti mogu dovesti do preranog govora ili djelovanja.

Kad je Mjesec u noći ušao u Vodenjaka pridružio se velikom skupu planeta koje se već nalaze u Vodenjaku. Sunce, Merkur, Venera, Jupiter i Saturn su danima zajedno u ovom fiksnom znaku.

S današnjim Mjesecom u Vodenjaku tražimo intelektualnu stimulaciju i težimo neobičnim i nekonvencionalnim iskustvima.

Kako dan odmiče, Mjesec se spaja s Venerom i mi smo više opušteni i praštamo. Isto tako, sutra imamo mlad Mjesec u Vodenjaku pa bi bilo dobro da se pripremimo.

Detaljni vodič za mlad Mjesec u Vodenjaku 11.2.2021.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com