HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. VELJAČE Dobrodošli na početak najvažnije priče u 2021.

Danas imamo prvi put najznačajniji aspekt u 2021. između Saturna i Urana. Saturn na 7. stupnju Vodenjaka u izazovnom je aspektu s Uranom u Biku koji se također nalazi na 7. stupnju. Ovo je prvi u nizu od tri bitna aspekta. Zbog retrogradnog kretanja, Saturn će u kvadratu s Uranom biti još dva puta i to u lipnju i prosincu 2021.

U korijenu napetosti je sukob između naše potrebe za  slobodom i spontanošću i naše potrebe za strukturom i stabilnošću. U idealnom slučaju možemo pronaći kreativne načine da udovoljimo tim različitim potrebama, možda davanjem oblika našim idealima i potrazi za napretkom.

Može doći do iznenadnih neočekivanih preokreta koji nas tjeraju da učinimo nešto drugačije ili se oslobodimo starih navika tijekom tog razdoblja.

Razmislite o tome gdje se ta borba za guranje/povlačenje događa u vašem osobnom životu. Naći ćete ga u kućama u kojima se nalazi Vodenjak i Bik.

Pobuna protiv vlasti ključna je tema Saturna u kvadratu s Uranom i njegov utjecaj mogli smo vidjeti već u neredima u Nizozemskoj protiv policijskog sata, protesta protiv zakona o pobačaju u Poljskoj i ostalim prosvjedima širom svijeta.

Kada naiđemo na veliku neizvjesnost, često se trudimo zadržati ono što znamo. Kad se u tlu pod našim nogama događaju ogromni tektonski pomaci, posežemo za ranjivim vremenima sigurnosti. Ali dolazi velika promjena, s nama ili bez nas.  Gledajte sada kako ta promjena mijenja vaš život, kulturu i svijet oko vas.

Prazan hod imamo od 1.16 do 4.11 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Mjesec u Biku učinit će sve što može kako bi vam pomogao da ostanete utemeljeni u jednostavnim stvarnostima dobrog obroka, senzualnih užitaka i uživanju u ljepoti.  Da, velike promjene se događaju, ali ipak potražite užitke koji će vam umiriti dušu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com