HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. VELJAČE Počinje vladavina Riba

U prijepodnevnim satima Sunce izlazi iz Vodenjaka i ući će u Ribe sve do 20. ožujka. Dok Sunce prolazi kroz ovaj promjenjivi vodeni znak, nalazit ćemo se u dubokoj osjetljivosti. U narednih mjesec dana naš stav bi trebao biti  “što će bit, biti će najbolje za mene“.

Kad je Sunce u Ribama, poziv mašte i eterične osjetljivosti vuče vas prema budućnosti. Možete se boriti s granicama i osjećajima krajnje empatije i povezanosti s drugima. Važno je ojačati svoje osobne granice i ne preuzimati emocionalne probleme kojima ne upravljate.

Ribe vladaju empatijom, nesebičnom ljubavlju, predanošću i mudrošću. Druga strana Riba je samosažaljenje, osjećaj žrtve života, pasivnost i neuhvatljivost.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz stabilnog Bika. Bik vas podržava u izgradnji i održavanju praktičnih struktura koje podržavaju vaš život.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com