HOROSKOP ZA UTORAK, 6. TRAVNJA Najbolji dan u travnju

Oko podneva Venera i Mars će napraviti ugodan aspekt koji nam predstavlja priliku za postizanje ravnoteže u davanju i primanju prijateljstva i partnerstva. Vi i oni s kojima ste bliski ste u skladu i partnerstva bi trebali osjećati duboko i zadovoljno. Ovaj tranzit podržava protok i lakoću u bliskim osobnim interakcijama. Možemo uspostaviti veze koje se pokazuju plodnima i sretnima, a poslovni odnosi mogu napredovati.

Ako ste slobodni i tražite svog partnera, držite oči i srce otvorenim danas i sutra.

Također ovaj aspekt nam daje dan koji je odličan za umjetnost i kreativnost.

Snažan osjećaj za inovacije prevladava danas dok imamo Mjesec u Vodenjaku koji je usmjeren na budućnost. Vodenjak je fiksni znak i naša srca mogu potaknuti nove i neobične intelektualne teme i ideje. Tijekom dana možete čuti nekonvencionalna mišljenja drugih. Slušajte i razmotrite ono što čujete.

Prije nego što Mjesec uđe sutra u Ribe, napravit će nekoliko dobrih aspekta s drugim planetima. Mjesečev posljednji aspekt je s Jupiterom i što god sada pokrenuli ili započeli, moglo bi se ukorijeniti ili postati uobičajena praksa koja donosi dugoročni uspjeh.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com