Proljeće u Good Foodu: Burgeri, salate, tortilje i good bowlsi

Proljeće donosi novitete, ali donosi ih i Good Food, mnogima omiljeno zagrebačko mjesto za snack, kavu ili brunch, u svojem meniju koji je trenutno u pripremi. Menu će uskoro biti osvježen, no klasici i dalje ostaju… Među njima zasigurno je Double Trouble, jedan od najtraženiji burgera na Good Food meniju, ali i Avocado chic(k) burger, u kojem se pronalaze ljubitelji klasične egzotike.

Tradicija meksičke kuhinje prožeta je kroz ukusne tortilje, a u Good Foodu dobro znaju što ponuditi ljubiteljima piletine: Mexican tortilje i Teriyaki Chicken tortilje.

Da je sva čar ponekad u jednostavnosti, dokazuje best seller salata – Simply Caesar, dok je Crispy in Love salata jedna od onih u koje se zaljubite na prvi zalogaj.

Hrana poslužena u zdjelicama, tzv. good bowlsi, dugogodišnji su dio japanske i azijske tradicije, a Memories of a Geisha, uz rižu, mariniranu piletinu, sušenu rajčicu, brokulu, tikvicu, mrkvu, bademe i mango umak okusom će vas odvesti baš u raskošne azijske vrtove.

No, ovi dobro poznati burgeri, salate, tortilje i good bowlsi uskoro će se naći uz pojačana, osvježena, pomalo čak i neočekivana izdanja, a sve novosti i proljetna good iznenađenja možete pratiti na Instagram i Facebook profilu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih imena na zagrebačkoj street food sceni.

Foto: Sanja Jagatić