HOROSKOP ZA NEDJELJU, 18. TRAVNJA Mjesec u Raku

Sunce i Merkur sutra će ući u Bika, ali još danas su u Ovnu i spojeni na zadnjem stupnju. Ovaj utjecaj nam pomaže unijeti jasnoću i oštrinu u naš um i zapažanja. Ono što sada kažemo ili napišemo ima utjecaja, i u dobru i u zlu! Izvrsno je vrijeme za popunjavanje detalja nedavnih ideja i pretvaranje nedavnih otkrića u nešto vrijedno i izvedivo. Može doći do uvida, osvjetljenje materije ili pročišćavanje zraka.

Danas napravite pauzu jer Mjesec u Raku, nakon svih padova i uspona od jučer, jednostavno traži utjehu i njegu. Družite se s djecom, unucima, voljenim osobama, kućnim ljubimcima i drugim dragim osobama. Uživajte u kuhanju i pripremanju jela za svoje bližnje. Kad je Mjesec u Raku, srce se dobro hrani kroz želudac, a mi žudimo za toplinom, sigurnošću i bliskošću.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com