HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. TRAVNJA Novi početak za ljubav i financije

Današnji Mjesec u Djevici vam omogućuje i potiče vas da se usredotočite na praktične poslove i učinkovito obavljanje stvari .

Međutim, stvarna priča ovog tjedna je da se Merkur i Venera spajaju s Uranom i bit će u napetom aspektu sa Saturnom. Danas se Venera spaja s Uranom, Merkur to čini u subotu, a slijede Venera i Merkur kvadrat Saturn u nedjelju. Venera predstavlja naše osobne vrijednosti, a Merkur naše misaone procese. Dok stupaju u kontakt sa Saturnovim kvadratnim Uranom iz 2021. godine, naše misli i vrijednosti prelaze naše osobne živote. Moramo naučiti upravljati svojim mjestom u trenutnoj izazovnoj društvenoj strukturi. U mogućnosti smo vidjeti ono što prije nismo vidjeli. Zapamtite, možete se predomisliti kako stižu nove informacije.

U kasnim večernjim satima Venera će se spojiti s Uranom. Sada započinje novi ciklus koji vam omogućuje da probudite novo razumijevanje onoga što je važno. Iznenada biste mogli doživjeti nove i uzbudljive promjene u područjima ljubavi, novca, osobnih vrijednosti i stvaranja ljepote.

Stvari se mogu brzo promijeniti ovim tranzitom. Ako ste se osjećali stagnirano ili dosadno s partnerom ili sa svojim vlastitim izrazom ljepote, to je vrijeme da se napravi promjena. Možda se želite pobuniti ili riskirati.

Kada ste uistinu u srcu ‘vjerni’ u posljednje vrijeme? Možda mislimo da smo vjerni sebi, da slušamo svoje osjećaje itd. … ali ponekad je potreban tranzit Urana da nas prodrma i pokaže što zapravo želimo.

Imajte na umu da spoj dviju planeta predstavlja novi početak. Razmislite koju promjenu želite unijeti u svoj romantični, financijski ili umjetnički život. Započnite tijekom sljedećih nekoliko dana da biste istaknuli put novog rasta u pogledu vaših osobnih, romantičnih, financijskih ili umjetničkih vrijednosti .

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.04 do 15.08 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com