HOROSKOP ZA PETAK, 23. TRAVNJA Mars u Raku

Poslijepodne Mars ulazi u Raka gdje će boraviti do 11. lipnja 2021. Tradicionalno Mars je u “padu“ u Raku, jer Marsovu želju za odlučnim djelovanjem prigušuju nježne vode Raka što može uzrokovati bijes ili agresivnost. Međutim, to također može donijeti veću energiju i fokus u našu domaću sferu, posebno roditeljstvo i njegovanje onih koje volimo.

Trebat će dan ili dva da se prilagodimo promjeni. Možda ćete primijetiti da su promjene raspoloženja češće i ekstremnije nego inače, a vaši odgovori teže defanzivnosti . Obratite pažnju, primijetite i odaberite reakcije umjesto da odgovarate iz osjećaja. Zaštitite se od suzbijanja bijesa na takav način da rezultira pasivno-agresivnim odgovorima.

Mars je planet akcije, a Rak je znak privatnosti i sigurnosti – naša zona udobnosti. Mars u Raku može se činiti emocionalnim i krhkim, ali je tvrd poput kamena i neće oklijevati napasti vas ako se osjeća ugroženim.

Rak je ipak kardinalni znak! Sljedećih šest tjedana pogodno je vrijeme za pravljenje jačih granica i borbu za ono što vam je važno.

Općenita je tema dok je Mars u Raku poduzimati mjere za sigurnost, njegu vaše obitelji. Možda ćete se naći u razmišljanju o novom domu, novom članu obitelji ili obnovi kuće. Možda ćete na neki način trebati ići u bitku kako biste zaštitili nekoga koga volite. Obratite pažnju, gledajte naprijed, radite na zaštiti i podršci onih koje volite.

Mjesec se danas nastavlja kroz Djevicu predlažući dan za pospremanje  dok se pripremate za vikend pred nama. Kad je Mjesec u Djevici, vaša očekivanja mogu biti veća nego inače. Suzbijte sklonost kritičnosti prema sebi, svojim voljenima i strancima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com