HOROSKOP ZA PETAK, 14. SVIBNJA Jupiter u Ribama

Najvažnija astrološka pojava ovog mjeseca je današnji ranojutarnji ulazak Jupitera u Ribe. Jupiter je planet koji se širi, pojačava, uvećava i smatra se u astrologiji velikim dobročiniteljem.

Do 28. srpnja dobivamo kratki pregled ovog tranzita koji nas potiče na davanje sebe i prihvaćanje suosjećanja i mašte. S Jupiterom u Ribama privlačimo sreću i bogata životna iskustva svojom intuicijom, vizijom i razumijevanjem. Mi smo idealističniji i možda manje ambiciozni u svjetovnom smislu, više motivirani davati nego primati, što ponekad bude zamka u ovom materijalističkom svijetu. Jupiter će se susresti s Neptunom koji je suvladar Riba, što će pojačati sam utjecaj Jupitera, što ponekad može biti dobro ili loše. Jupiter voli širiti i pretjerivati bilo to loše ili dobro, njemu je svejedno, samo da raste.

Obratite pažnju na kuću koja na vašem grafikonu drži Ribe i promatrajte kako planet od velike koristi nudi svoje darove u ovom području vašeg života. Jupiter će ostati u Ribama sve dok ga njegova retrogradnost ne vrati natrag u Vodenjak 28. srpnja. Tijekom ova dva i više mjeseca imamo pregled proširenja koje će se pojaviti na ovom području vašeg života 2022. godine. Jupiter donosi mudrost, prošireni pogled na svijet i duhovnu perspektivu. Jupiter nam također omogućuje potpuno razumijevanje patnje drugih. Srce će vam se širiti dok budete razvijali duboke razine suosjećanja u kući koja drži Ribe u vašoj natalnoj karti.

Dok je Jupiter ovih dva mjeseca u Ribama, posebno će utjecati na vas ako imate osobne planete i Ascendent na početnim stupnjevima Riba i Djevice.

Ako želite saznati kako će realno Jupiter u Ribama djelovati na nas, prijavite se na online radionicu koja će se održati 17. svibnja od 19.00 do 20.30

Online radionica: Jupiter u Ribama

Mjesec provodi dan u znaku Blizanaca, potičući našu želju za povezivanjem i komunikacijom. Njegova usklađenost s Merkurom i sklad sa Saturnom pomaže proširiti blagodati praktičnog razmišljanja.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 14. svibnja od 12.50 do subote, 15. svibnja u 3.30. Prazan hod Mjeseca je vremenski period nakon što Mjesec napravi svoj posljednji aspekt u jednom znaku dok ne uđe u novu znak. Tijekom Mjesečevog praznog hoda, općenito je pametno držati se rutine, a ne započinjati nove projekte.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com