HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. SVIBNJA Umjerenost i zdrav razum

Večerašnji napeti aspekt Venere i Neptuna može donijeti zabludu na naše potrebe, želje i percepcije. Možda sanjamo ideal koji se može sukobiti sa stvarnošću. Može nam nedostajati određena diskriminacija, posebno u pogledu ljudi do kojih nam je stalo, naših odnosa i materijalnih stvari. Trebali bismo se potruditi da odvojimo činjenice od fikcije da ne doživimo razočaranje. Ono što se čini kao izvrsna kupnja ili nešto što nam treba, može se pokazati beskorisnim za nas, ili još gore, odljev novca ili novčani gubitak. Trenutna situacija može se obiti o glavu kad je riječ o potrazi za užitkom, jer se možemo uvjeriti da vjerujemo u ono što želimo misliti.

Ovaj aspekt je i na karti jučerašnje pomrčine, a pomrčina ima utjecaj na nas narednih šest mjeseci. Stoga je važno ne slijediti izliku iluzija i zabluda u pitanjima odnosa, ljubavi i financija. Nova veza neće biti pouzdana. Tajne veze koje bi mogle započeti u ovo vrijeme razvit će se u bolnom scenariju i vjerojatno neće postati punopravni otvoreni i pouzdani odnosi. Ako vas u ovom trenutku privlači nova fascinantna veza, vrijedi pažljivo razmisliti. Želja za tajnom aferom u ovom trenutku može naknadno uništiti već uspostavljenu vezu – tajna će postati javna. Ali obnavljanje starih veza može obećavati više od uspostavljanja novih. Treba biti oprezan s novim ljudima. Bolje je ne posuđivati svoj novac drugima, već se pobrinuti za račun i novčanik. Moto ovog razdoblja trebao bi biti “umjerenost i zdrav razum”. Neka vas ne zavaraju prazna obećanja.

Ispitivanje nezadovoljstva koje smo sada iskusili može biti prilika da prepoznamo gdje smo zanemarili svoje duhovne, idealističke, romantične ili maštovite potrebe.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Strijelca. Strijelac cijeni iskustvo, učenje i istinu.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 27. svibnja od 19.35 do petka, 28. svibnja u 4.23.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com