SPAmozno! Spalato Spa redizajnirao austrijski BWM Architekten

Svježi morski zrak i darovi prirode – uključujući dalmatinsko maslinovo ulje kao vrijednu kulturnu baštinu i mirisna lavanda – dokazano imaju ljekovito djelovanje. U svemu ovome uživaju gosti Spalato Spa u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, u mediteranskoj oazi opuštanja, samo nekoliko koraka od plaže, koji blista u novom dizajnu u kombinaciji smirujuće smeđe tonove s akvamarinskim detaljima.

Tijekom temeljitog redizajna, za koji su bili zaslužni austrijski stručnjaci za arhitekturu i dizajn interijera BWM Architekten, puno pažnje se posvetilo tome da se sva osjetila integriraju u doživljaj dizajna, koji se temelji na osnovnim vrijednostima Spalato Spa centra: voda – zrak – kamen. Velikodušnost i mediteranska vedrina savršeno se poklapaju s potpunom privatnosti i mirnoćom.

Što možete očekivati ​​na preko 2.600 m2 unutarnjeg i vanjskog prostora s jedinstvenim pogledom na blistavo Jadransko more? Ravnotežu za tijelo i dušu koju ste toliko priželjkivali: oni koji uživaju u vježbanju, voljet će vježbati u teretani ili na privatnim satovima fitnessa. Ležerni se opuštaju u prostranoj mirnoj zoni nakon posjeta parnoj kupelji ili whirlpoolu. Zaboravite na svoje svakodnevne probleme u sauni i pomladite se u hladnom, a zatim toplom bazenu. Svi ljubitelji plivanja pronaći će pravo osvježenje u unutarnjem ili vanjskom bazenu. Raznolikost wellness tretmana i posebno razvijeni opuštajući rituali čine najbolje što Dalmacija može ponuditi za vaše tijelo.

SPAmozno: za sve koji cijene ekskluzivnost, privatni SPA osim privatnosti ima i dodatnu dozu luksuza. Uz vlastiti whirpool, saunu i prostor za opuštanje, u privatnom SPA se mogu provoditi i svi tretmani.

Kroz otvorene prozore puše blagi vjetar. U daljini se čuje šum mora i galebova. Suptilni miris ružmarina ispunjava zrak. Suncem okupano tijelo i um savršeno su pripremljeni za umirujuće tretmane, dok uživate u pogledu na more koji oduzima dah. Tri su Spalato tretmana s potpisom, koji su uvijek u skladu s prirodom i provode ih wellness stručnjaci.

Tretman započinje “aqua-pilingom”, koji kombinira snagu čišćenja morske soli s hranjivim uljima. Zatim se opustite tijekom nježne masaže cijelog tijela i mineralnog obloga za tijelo s glatkim rižinim uljem. Iskustvo koje ponovno povezuje um i tijelo.

Ovaj tretman vodi vas na putovanje Mediteranom. Nakon tretmana za lice spirulinom, koji zaglađuje i vlaži kožu antioksidativnom snagom prirodnih algi, uživajte u posebnoj masaži: odabrano ljekovito kamenje ne samo da će opustiti mišiće i tkiva, već i vaš um.

Jedinstveni tretman za lice OXY Spa preplavljuje kožu svježim kisikom i pomlađuje je kompleksom protiv starenja od 63 morska nutrijenta. Završna masaža cijelog tijela stvara savršen osjećaj sreće i mladenačkog sjaja.

Hranjivi lokalni sastojci koji se koriste za sve Spalato tretmane s potpisom oslobađaju elementarne sile prirode kako bi dugotrajno, cjelovito utjecali na našu dobrobit.

Radisson Hotel Grupacija dodatno je ažurirala svoje mjere kako bi osigurala zdravlje i sigurnost. „Radisson Hotels Protokol o Sigurnosti“ sadrži stroge smjernice o higijeni, čistoći i dezinfekciji. Cilj je osigurati ispunjavanje maksimalnih sigurnosnih standarda, zaštititi i goste i zaposlenike Radisson Hotel Grupe.

Od 1. svibnja 2021. godine gosti se mogu razmaziti u hotelu Radisson Blu Resort & Spa i ponovo napuniti svoje baterije. Gostima hotela pristup SPALATO Spa i Mistral Beach Clubu uključen je u cijenu sobe.