HOROSKOP ZA UTORAK, 8. LIPNJA Najmračnija Mjesečeva faza

U dane prije mladog Mjeseca korisno je vrijeme provoditi samo u razmišljanju. Ovo je najmračnija Mjesečeva faza i dobar trenutak za traženje unutarnjeg vodstva koje odjekuje dubokom tišinom vašeg srca. Pronađite unutarnji glas koji samo vi možete čuti. Mladi Mjesec bit će s nama u četvrtak, u 12.59 na 19. stupnju Blizanca.

U 20.47 Mjesec ostavlja Bika iza sebe i ulazi u Blizance, u znak znatiželje i razgovora. Ako postoje informacije koje su vam potrebne prije sutrašnjeg mladog Mjeseca, budite u potrazi za njima danas popodne. Lakše je intelektualno stupiti u kontakt s drugima kad je Mjesec u Blizancima. Svi otkrivamo da želimo razgovarati, dijeliti priče i informacije. Budući da smo u Mjesečevom mraku, držite u blizini samo svoje najbliže prijatelje za te razgovore.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.06 do 20.47 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca. To sugerira da ono što se dogodi za vrijeme praznog hoda Mjeseca neće imati velikog utjecaja na vas i vašu budućnost.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com