HOROSKOP ZA SRIJEDU, 9. LIPNJA Mjesec u Blizancima

Mjesec nastavlja kroz Blizance i danas. Možda se osjećate privlačno da svoju znatiželju uključite u lagane razgovore s drugima. Koje su informacije koje tražite? Kakve god informacije pronašli, sutra će podržati vaš rad s pomrčinom Sunca i mladim Mjesecom. Imajte na umu da su pomrčine prekretnice kad se nešto pusti kako bi se uhvatilo i započelo nešto novo. Poznavanje natalne  kuće u vašem grafikonu gdje sutra padaju Blizanci mladi Mjesec pomoći će vam da razjasnite što puštate i što pripremate za početak .

Danas je miran dan u zadnjoj Mjesečevoj fazi (mračnoj fazi), ali ipak ćete poželjeti razgovarati s drugima. Skupite podršku promjenama u svom životu kao što podržavate promjene u njihovom životu. Čak i uz izazove koji su možda prilično teški, danas se smijte zajedno. Mentalna stimulacija i lagano angažiranje trenutno najviše pomažu.

Kroz jednostavne priče možete naučiti važne lekcije. Ovo je sjajan dan da slušate priče drugih i pričate svoje. Uzmite u obzir sve ono što učite i čujete.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com