HOROSKOP ZA SRIJEDU, 30. LIPNJA Odmor i sanjarenje

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz sanjive Ribe. Budući da su Ribe promjenjivi znak, vaša se raspoloženja mogu mijenjati iz trenutka u trenutak. Također, sad ćete se lakše prilagoditi promjenama u vašem okruženju. Ako je moguće, neka vaša očekivanja budu niska, a vaš raspored sa minimalnim zadacima. Ovo je dan kad ćete dat sve od sebe ako odvojite vrijeme za odmor i sanjarenje. Pričekajte sutrašnji dan kada će Mjesec biti u Ovnu i kada ćete dobiti nalet moćne i pozitivne energije i želju da se aktivirate.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 30. lipnja od 19.39 do četvrtka, 1. srpnja u 3.21. Imajte na umu, da za vrijeme praznog hoda Mjeseca obično govori o mnogo truda oko ničega. Držite se rutine, izbjegavajte impulzivnu kupnju, radite na sebi i opustite se!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com