Tražile smo fora poklon i tako otkrile brend Paula bags

Imate li ideju i točno znate što želite, sami možete osmisliti unikatni heklani ruksak ili, kako će se kasnije sasvim sigurno ispostaviti, svoju najdražu torbu. Odaberite boju, model, odredite duljinu ručke, vizualizirane detalje savršenog modnog dodatka opišite i neka se Paula baci na posao! Bit će to baš kao što piše na etiketi brenda Paula bags“special edition just for you”.

Paula Kačar, Dalmatinka sa slavonskom adresom, torbice i ruksake izrađuje od reciklirane pamučne trake i špage, a za heklanje kaže da je to njezina “istinska ljubav i neka vrsta ovisnosti” jer ne prođe ni jedan dan, a da nešto ne ishekla. 

“U svaki proizvod utkano je puno ljubavi i truda, a moji klijenti to prepoznaju i cijene i na tome sam im neizmjerno zahvalna”. 

Iako je Paula oduvijek voljela heklane i pletene modne detalje i odjeću, priča o njezinom brendu počela je 2017. godine, kada je odlučila isheklati okrugli ruksak. Kako to učiniti otkrio joj je YouTube. Najtraženiji model Minnie ruksak nastao je kad je radila ruksak za svoju kćer te mu dodala uši i mašnu. Torbe s drvenim elementima također su hit, a kad ih vidite shvatit ćete i zašto.

“Prva je nastala prošlo ljeto, iako mi je ta ideja već duže bila u glavi. Drvo nisam htjela naručivati izvana, nego sam krenula u potragu za domaćim ljudima koji se time bave. Naišla sam na super ženu, poduzetnicu Suzanu iz Varaždina i to je bilo to. Uz njezine savjete i pomoć nastali su prepoznatljivi dezeni”.

Tražene su i torbe lepeze i one s drvenim stranicama, a osim torbi i ruksaka, Paula izrađuje i košare školjke, košare s drvenim dnom te posude za cvijeće s drvenim stalkom.