HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. SRPNJA Budimo strpljivi

Danas imamo napeti aspekt između Marsa i Saturna i možda ćemo imati posla s povjerenjem stvarnosti ili usporavanjem. Čini se da na putu napretka postoje blokade ili ljudi koji nas obeshrabljuju što može u nama izazvat osjećaj ogorčenosti i frustracije. Ako se oslonimo na strpljenje to će nam ići u korist. Naša želja za akcijom ili konstruktivnim izražavanjem biti će blokirana.

S opadajućom motivacijom možda će nam biti posebno teško proći kroz našu rutinu. U ovom trenutku moramo prihvatiti zreliji i odgovorniji pristup.

Razmislite o prirodi ove dvije planete. Mars zahtjeva izravno, individualno, brzo i aktivno djelovanje. Ima malo ili nimalo strpljenja. Saturn nam postavlja ograničenja kako bi nas naučio lekcije iz odgovornosti. Suprotnost ili opozicija često govori o sukobu s drugima. Tko vam se suprotstavlja? Možda netko u vašem životu pokušava ograničiti vaš napredak ili vas navesti na akciju za koju osjećate da niste spremni.

Ciklus između Marsa i Saturna započeo je njihovom konjunkcijom 31.3.2021. Što je započelo u to vrijeme? Sad možete vidjeti rezultate.

Mjesec se nalazi u Ovnu i dostiže svoju fazu posljednje četvrti. Možda vam ovaj izazov ograničenja omogućuje da vidite što trebate otpustiti. Mjesec u posljednjoj četvrti traži da započnemo proces oslobađanja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com