HOROSKOP ZA NEDJELJU, 4. SRPNJA Uživajmo u trenutku

Danas Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz mirnog i pouzdanog Bika. Međutim, može doći do komplikacija jer će Mjesec biti u napetim aspektima s Marsom, Saturnom i Uranom.

Ovo nije bio lak tjedan. Dok je Mars prolazio kroz Lava, napravio je teške aspekte prema Saturnu i Uranu. Danas će se naše emocije truditi da se nose s tim poteškoćama, kao i sa cijelom situacijom u 2021. Možda ćete danas više osjetiti ta previranja našeg doba. Možda postoje razgovori koji su teški, ali ih se ne može izbjeći.

Potrudite se iskoristi ovaj Mjesec u Biku, donesete  cvijeće u vaš dom, napravite lijep obrok koji ćete podijeliti s drugima ili možete pokloniti masažu nekome koga volite. Meditirajte, slušajte glazbu, skuhajte šalicu čaja, pročitajte knjigu. Ne donosite ishitrene odluke ili ne poduzimajte rizične radnje. Budite stabilni, pronađite ravnotežu, budite mirni i potražite mir u sebi.

Mjesec u Biku potiče nas da uživamo u trenutku.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com