HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 5. SRPNJA Poziv na buđenje

U večernjim satima imamo kontakt Sunca i Urana. Također Uran će biti u kontaktu i sa Venerom u četvrtak, a u nedjelju s Mjesecom. Vrlo zanimljiv tjedan. U astrologiji Uran predstavlja nagle promjene, eksplozije, neovisnost, revoluciju i elektricitet.  Svaki put kad je u kontaktu sa određenom planetom u vašem natalnom horoskopu, znači da vas čeka iznenađenje – nešto neobično, iznenadno i moguće uznemirujuće ili naglo. U osnovi, Uran namjerava osporavati našu krutost ili mjesta gdje smo blokirani. To je znak za uzbunu onog što se stvarno događa. Moglo bi se i reći da je Uran planet koji poziva na buđenje.

Ovaj večernji ugodni aspekt između Sunca i Urana  potaknut će našu spremnost da se prilagodimo novim okolnostima, idejama i nepoznatim situacijama. Najbolje za sebe ćemo učiniti ako prihvatimo fleksibilnost i inovacije. Mogli bismo doći do kreativnih rješenja problema i učiniti poboljšanja u našim životima.

Mjesec provodi dan u stabilnom i senzualnom Biku.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 5. srpnja u 18.56 do utorka 6. srpnja u 3.23.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com