HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. KOLOVOZA Mračna faza Mjeseca

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Blizance do večernji sati. Mlad Mjesec imamo 8. kolovoza i trenutno ulazimo u najmračniju fazu Mjeseca. U sljedećih nekoliko dana svakako uzmite u obzir vrijeme za samoću i razmišljanje. Dok je Mjesec u Blizancima naš um je još uvijek aktivan, ali danas možda nećemo biti skloni dijeliti naše misli i procese s drugima.

Današnji ugodan aspekt između Sunca i Kirona potiče holistički pristup rješavanju problema. Mogu postojati prilike za učenje, rast i usavršavanje, osobito kroz spontanost, samopotvrđivanje i hrabrost. S manje brige o tome tko je u pravu ili nije, otvoreni smo za učenje i rast. Naš ego ne ometa nas, pomažući nam u stvarnom napretku. Srećom, naše poštovanje stavljamo na prava mjesta. Mogućnost da pronađemo osjećaj svrhe ili “misije“ može se pojaviti sada, povećavajući naše samopouzdanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od 21.37 do 23.16 nakon čega će Mjesec ući u Raka. Dok smo dan započeli  žudeći za većom međusobnom povezanošću, večer će nam donijeti veću potrebu za domom i sigurnošću.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com