HOROSKOP ZA SRIJEDU, 25. KOLOVOZA Mjesec u Ovnu

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz odlučnog i ambicioznog Ovna. Ovan je kardinalni vatreni znak, kojim vlada Mars. Kad Mjesec putuje kroz ovaj dinamički znak, vrijeme je za pokretanje odlučne, neovisne akcije.

S obzirom da smo još uvijek pod utjecajem Merkura koji se suprotstavlja Neptunu obratite pozornost na komunikaciju i informacije koje dobivate. Mjesec u Ovnu vas može potaknuti na akciju, ali ipak pričekajte da današnji dan prođe jer vjerojatno nećete imati sve potrebne informacije za uspješnu radnju.

Nemojte se obeshrabriti, postoji i drugi načini kako možete iskoristiti ovog snažnog Mjeseca u Ovnu. Uključite snagu i odlučnost svog tijela danas, a ne uma. Odličan je trenutak da krenete u teretanu, da si napravite plan vježbanja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com