HOROSKOP ZA UTORAK, 28. RUJNA Smanjite ambicije i počnite malim koracima

Trenutno imamo šest retrogradnih planeta i postoje teškoće u poboljšanju i rješavanju situacija. To će potrajati nekoliko tjedana jer Pluton će direktno krenuti 6. listopada, Saturn 11. listopada, a Merkur i Jupiter 18. listopada. Neptun i Uran će do kraja godine krenuti direktno. Najbolje bi bilo da ne postavljamo sebi visoka očekivanja. S druge strane ovo usporavanje može omogućiti promjenu kursa ili ispravljanje grešaka pa iskoristite do kraja listopada ovu situaciju. Možda se pogled na situaciju iz drugog ugla ne čini tako loš i problematičan.

Malim koracima krenite u rješavanje problema, jer oni će biti izvedivi. Na ovaj način, ako kasnije budete rješavali zadatke, bit će vam drago da su oni obavljeni.

Jedna prigodna izreka:

Kad čistite pod, vodite računa o uglovima, jer će se sredina sama pobrinuti za to.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.18 do 15.34 nakon čega će Mjesec ući u Raka. Mjesec u Raku traži od nas da se usredotočimo na kućna i obiteljska pitanja. Pružanje udobnosti i brige za najmilije te potreba da budete zaštitnik ispunit će vaše srce. Ne zaboravite da Rak može biti strašan neprijatelj ako su njegovi voljeni ugroženi.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com