HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. RUJNA Malo bi trebalo pripaziti na pretjerivanje

Mjesec će prijepodne biti u napetim aspektima s Jupiterom i Plutonom i potaknut će nervozu i potencijalna neslaganja u obiteljskim interakcijama. Zadržite poziciju promatrača, a ne poticatelja i pričekajte da teškoće prođu. Mjesec se brzo kreće i ovakve napete aspekte je najbolje izbjegavati.

Večerašnji izazovni aspekt između Venere i Jupitera vjerojatno ćemo osjetiti cijeli dan i ovaj aspekt nam donosi pretjerivanje i ekstravaganciju. Postoji puno načina na koje možemo sami pretjerivati. Možemo biti previše velikodušni prema drugima, možemo potrošiti više nego što imamo, možemo previše popiti i pojesti pa imati zdravstvenih problema. Važno je uzeti u obzir kome vjerujete i hoće li osoba  iskoristiti prednost ili prekoračiti  granice.

Budite oprezni s financijama. Ako se možete suzdržati i biti umjereni možete pozitivno iskoristiti ovaj aspekt za zabavu, nove ideje koje se odnose na užitak, novac i ljubav.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 30. rujna od 16.48 do petka, 1. listopada do 2.53.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com