HOROSKOP ZA SRIJEDU, 29. RUJNA Otpustimo brige

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Raka što sugerira da i dalje budete emocionalno povezani i uključeni u svoju obitelj i najbliže.

U popodnevnim satima Venera, planet ljubavi i novca čini ugodan aspekt s Neptunom, planetom snova i beskonačnosti. Možda ćete otpustiti sve svoje brige dok uživate u osjećaju povezanosti sa samim životom. Empatija, suosjećajnost i psihička povezanost u našim odnosima danas su naglašeni. Sada vidimo najbolje u ljudima, što može ublažiti pritisak u osobnim odnosima.

U kasnim večernjim satima Sunce će također napraviti ugodan aspekt prema Saturnu, dajući nam stabilnost, ustrajnost i odlučnost. Možemo uživati ​​u stvarnom osjećaju snage i ponosa u sposobnosti da ispunimo svoje odgovornosti.

Ovaj aspekt podržava umjerenost i pomaže nam da se osjećamo utemeljenije i stabilnije. Svjesniji smo svojih ograničenja i spremni smo ih prihvatiti. Uživanje u našim dužnostima, poslu ili obvezama može biti u fokusu. Ovaj trigon javlja se u zračnim znakovima i možemo se osjećati posebno osnaženima komunicirajući na praktične, korisne načine.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com