HOROSKOP ZA UTORAK, 19. LISTOPADA Snaga, volja i pozitivan stav

U ranim jutarnjim satima Mars će s Jupiterom napraviti ugodan aspekt. Pod ovim utjecajem smo odlučniji i poduzetniji i ovo je pravo vrijeme za osmišljavanje uzbudljivog novog plana ili izazova. Nešto nas tjera da poduzmemo mjere kako bismo poboljšali svoj život. Imamo snagu volje, snagu i energiju potrebnu za postizanje naših ciljeva. Pozitivni stavovi stvaraju dobitne situacije i sad možemo uživati u prijateljskom natjecanju.

Ovo je pozitivan aspekt za učenje, kretanje u novom smjeru, izradu planova putovanja ili otkrivanje kultura izvan vašeg trenutnog razumijevanja. To sugerira obnovljeni optimizam u pogledu budućnosti, vaših fizičkih sposobnosti i vašeg samopouzdanja. Ovaj utjecaj  bit će s nama nekoliko dana.

Mjesec provodi dan u odvažnom i impulzivnom Ovnu. Kad je Mjesec u Ovnu nemamo puno strpljenja i spremni smo za akciju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com