HOROSKOP ZA SRIJEDU, 20. LISTOPADA Dinamičan pun Mjesec u Ovnu

Današnji puni Mjesec imamo na 27. stupnju Ovna u 16.56. i to nas dovodi do osvjetljavanja. Ovo je vrijeme slavlja kada dolazimo do vrhunca ciklusa koje je započeo prije šest mjeseci (11. travnja) i kraćeg ciklusa koji je započeo prije dva tjedna (6. listopada). Zamislite pun Mjesec kao vrhunac ovih ciklusa i potražite ono što povezuje ova dva ciklusa. Potražite veze između tog vremena i onoga što sada jasno vidite. Gledajte kako se život razvija. Nešto neugodno sada bi moglo doći u fokus. Ovan je prvi znak zodijaka, kardinalni vatreni znak. Ono što jasno vidite može zahtijevati nove početke i brzu akciju.

Vrijeme je za odluke u odnosima. Trebate li ostati ili otići? Vaga je sklona zbunjivanju oko odluka, ali Ovan želi preći na stvar i odlučiti. Borit ćete se s teškom odlukom ako imate osobne planete ili ascendent od 25. do 29. stupnja Ovna ili Vage.

Pun Mjesec javlja se u znaku Ovna, a Mars, njegov vladar, blizu je Sunca. Naša su otkrića smislena, ali trebamo paziti na nestrpljenje. U idealnom slučaju, imamo hrabrosti i strasti za poduzimanje radnji! Možemo se boriti s preprekama, pritiscima i malo paranoje, ali smo hrabri, odlučni i snalažljivi.

Ovan je brz, vruć i strastven – sugerirajući trenutak kada nestrpljenje i frustracija mogu brzo izmaknuti kontroli. Mars u Vagi par dana kasnije dolazi u napeti aspekt prema Plutonu, donoseći dublje, čak karmičke priče.

Ovan vlada glavom u medicinskoj astrologiji, stoga budite oprezni oko okidača ako ste netko tko ima tendenciju imati glavobolje.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.56 do 21.58 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com