HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. LISTOPADA Sretan rođendan dragi Škorpioni

U ranim jutarnjim satima Sunce će izaći iz Vage i ući u Škorpiona. Sa sezonom Škorpiona dublja/tamnija strana života dolazi u fokus. Emocije idu do dubine i svi postajemo introspektivniji. Vodeći princip Škorpiona je “ja želim”. Škorpion je znak dubine, intimnosti i krajnosti osjećaja. Površnost jednostavno neće imati veze sa Suncem u Škorpionu – želimo doći do dna stvari. Ne zadovoljava ni osrednjost. Sve što je skriveno, tabu, tajno ili potisnuto zanima nas. U Vagi smo težili jednakosti i poštenju. Škorpion, međutim, instinktivno vjeruje da život jednostavno nije pošten.

Sezona Škorpiona do 21. studenoga, dovodi nas u najdublje, najmračnije, najintenzivnije vode od svih. Možda ćemo se naći u potrazi za odgovorima na najveće misterije života. Možda smo spremni uistinu prihvatiti najmračnije i najneprihvatljivije osjećaje i emocije u sebi .

Dok Sunce kroči u ovaj moćni znak s nepomičnom vodom, vladari Škorpiona (Mars i Pluton) nalaze se u teškom kvadratnom aspektu. To sugerira da će ovo biti posebno intenzivan prijelaz ove godine.

Prihvatite moć koja je skrivena u tami, pronađite ljepotu koja se nije skrivala. Sjetite se vrijednog bogatog komposta koji nalazimo ispod smeća, skrivenog u mraku. Pronađite “Mračnu ljepotu“.

Lakše je, Mjesec je ušao u Blizance ohrabrujući razgovore i prikupljanje informacija. U večernjim satima, Mjesec formira stabilizacijski aspekt trigona Saturnu, potičući ozbiljne razgovore. Prikupite informacije, naučite što možete.

Prazan hod Mjeseca imamo do 9.57 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com