HOROSKOP ZA PETAK, 29. LISTOPADA Planirajte zabavu u večernjim satima

Mjesec provodi dan u Lavu sukobljavajući se u prijepodnevnim satima s Uranom, što sugerira tvrdoglavo držanje nekih naših metoda. S ovim aspektom ograničenja teže je nešto poduzeti nego inače. Problem može biti u neslaganju s kolegama i možemo biti više frustrirani i može nam biti vrlo dosadno na poslu.

S druge strane Mjesečev skladni aspekt s Merkurom u večernjim satima potiče žive, otvorene i iskrene razgovore. Kako biste se pripremili za to, razmislite s kim želite provesti večer.

Dok je Mjesec u Lavu odlučan i demonstrativan, vladar Lava, Sunce, ide prema izazovnom aspektu sa Saturnom, točno sutra u jutarnjim satima, pomalo nas sputavajući u našim planovima. Naša predanost drugima može povremeno ometati razinu osobne udobnosti i odnose. Suočavamo se s preprekama, ali to nas može dovesti u poziciju da prepoznamo svoju sposobnost da ih prevladamo. To može biti vrijeme za suočavanje sa stvarnošću ili praktičnom stranom situacije i preuzimanje veće odgovornosti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com