HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. LISTOPADA Mars u Škorpionu

U jutarnjim satima Sunce čini izazovni aspekt sa Saturnom. To nas dovodi do dana mogućih frustracija, možda ćete se osjećati pesimistično ili pomalo depresivno. Možda ćete osjećati da vas vaše obveze sputavaju od nečega što mislite da vam je potrebno ili želite u ovom trenutku. Možda ćete htjeti napustiti nešto u svom životu na čemu još niste završili potreban posao. Napetost koju osjećate ovog vikenda možda vas upućuje u smjeru posla koji još trebate obaviti.

Najbolje je razmotriti što je dugoročno ispravno za nas, a to može značiti odustajanje ili ograničavanje nečega u sadašnjosti za bolje rezultate u budućnosti.

U popodnevnim satima Mars ostavlja Vagu da bi se pridružio Suncu u Škorpionu.  Mars nije bio baš oduševljen prolaskom kroz Vagu od 14. rujna jer pod utjecajem Venere, vladara Vage, on se osjećao dosta frustrirano. Mars je oduševljen što danas ulazi u Škorpiona gdje se osjeća kao kod kuće. U Škorpionu Mars će povećati snagu, želje, strast i osnaživanje. Skrivene želje dolaze više u fokus i možemo se naći spremni suočiti se s dubinom osobne transformacije. U vašoj natalnoj karti gdje vam se nalazi Škorpion pokazat će vam gdje se vaše strasti miješaju i gdje je transformacija nadohvat ruke.

U Škorpionu, Mars je vođen i usredotočen na dobivanje onoga što želi! Pod tim utjecajem smo ustrajni i jednoumni. Radije bismo osjećali ekstremne emocije nego ništa, jer se prosječnost ili “srednji put“ mogu osjećati nezadovoljavajuće tijekom ovog ciklusa.

Mars u Škorpionu boravit će do 14. prosinca 2021.

Više o samom Marsu u Škorpionu možete pročitati ovdje:

Mars u Škorpionu od 30.10. do 14.12.2021.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.20 do 20.09 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com