HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 1. STUDENOGA Priprema za mladi Mjesec

Tjedan počinje s Mjesecom u pouzdanoj, učinkovitoj Djevici, što olakšava povratak na posao nakon vikenda više nego inače. S mladim Mjesecom koji dolazi u četvrtak, krećemo u Mjesečev mrak (balzamični ili tamni Mjesec) u najmračnije doba Mjeseca. Pobrinite se da do četvrtka dopustite dovoljno vremena provesti u tihoj kontemplaciji.

Svaki mjesec imamo mlad Mjesec, kada su Sunce i Mjesec spojeni i postavljeni u isti znak. Dobro je znati kad je mlad Mjesec jer je to savršeno vrijeme za nove početke i sadnju novih sjemenki (ciljeva). Ovog tjedna, mladi Mjesec dostiže vrhunac u četvrtak (u 22.14 na 12. stupnju Škorpiona), a odmah ga slijedi naelektrizirajući udar Urana. To će najjače utjecati na one rođene u prvom tjednu svibnja, kolovoza, studenog i veljače. Ali za sve nas ovo je prilika za novi početak i prilika za postavljanje novih ciljeva i donošenje odluka. Dakle, glavu gore! Jeste li spremni? Znam da jeste!

U ranim jutarnjim satima Merkur je formirao aspekt trigona Jupitera ohrabrujući vas da kažete što mislite. Merkur je u diplomatskoj Vagi, a Jupiter u inovativnom Vodenjaku. Njihovi razgovori će se pokazati kao korist za sve uključene. Ne ustručavajte se danas voditi važan razgovor. Vaga posjeduje energiju diplomacije, ravnoteže i milosti, dok Vodenjak posjeduje energiju humanitarnosti i objektivnosti. Imajući to na umu, moći ćete pristupiti i najzahtjevnijim temama s dobrim rezultatima.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 1. studenog od 18.00 do utorka, 2. studenog u 00.10.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com