HOROSKOP ZA UTORAK, 2. STUDENOGA Mentalna tjeskoba i pritisak

Možda ćete se zapitati tijekom jutra jesu li se jučerašnja laka razmišljanja i jednostavni razgovori izjalovili. S jutarnjim napetim aspektom između Merkura i Plutona misli, ideje i razgovori mogu postati teški. To može uključivati razgovor s nekim u vašem životu ili može biti razgovor između vas samih. U svakom slučaju, obratite pozornost na teške i mračne misli i ideje koje nas prate ovaj dan.

Ovaj aspekt može utjecati na našu nesigurnost i strah da ne dobivamo sve informacije koje su nam potrebne ili da drugi ne poštuju naše stavove. Trebali bismo izbjegavati pokušaje nametanja naših mišljenja drugima i nastojati zadržati otvoren um. Trebali bismo težiti zdravom skepticizmu, a ne sumnji ili paranoji. Opsesivno razmišljanje je moguće, ali uz samosvijest i svjesnost mogli bismo se upustiti u dubinsku, prodornu komunikaciju ili dublje razmisliti o nekoj stvari.

Možda postoji nešto što možete učiniti kako biste oslobodili svoje nerazumijevanje ili nerazumijevanje nekog drugog. Problematično razmišljanje ili beskorisne misli danas se mogu pretvoriti u snažno razumijevanje. Obratite pažnju i dopustite svom umu da se pomakne.

Mjesec u ugodnoj Vagi također pomaže promijeniti vaše razmišljanje dok tražite sklad i povezanost. Kako se približavamo mladom Mjesecu Škorpiona, promijenite vlastite obrasce umjesto da očekujete da će drugi držati ključ vašeg zadovoljstva.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com