HOROSKOP ZA SRIJEDU, 10. STUDENOGA Pazite na impulzivni govor

Danas imamo napetu situaciju između planeta. Merkur će se spojiti s Marsom na 7. stupnju Škorpiona. Ovo je drugi put da se Merkur i Mars spajaju u svom trenutnom ciklusu. Prvi susret je bio u Vagi, 9. listopada, kad je Merkur bio retrogradno. Možda se neka ideje od tada sad aktiviraju.

Energija se osjeća zaglavljenom i biti će sve veća želja za oslobađanjem od ograničenja.  Društveno, u kontekstu pandemije i trenutnih pritisaka i ograničenja, to će se vjerojatno manifestirati kao društveni nemir, posebice kada se Mars približi Uranu u napetom aspektu, 17. studenoga.

Mars je trenutno u Škorpionu i naš se ratnik ne boji prljave borbe. Igrati se s Marsom u Škorpionu kao s vatrom! Kombinirajte ga u teškom aspektu sa Saturnom i Uranom i dobit ćete eksploziju. Ovo je energija s kojom ćete se htjeti vrlo pažljivo nositi.

Danas biste se mogli psihički stimulirati. Pazite na impulzivni govor. Mogli biste uvrijediti ljude svojim ispadima. Ako imate osobne planete ili ascendent od 5. do 9. stupnja Škorpion, Vodenjaka ili Bik, razmislite prije nego što progovorite.

Danas shvatite sebe i druge ozbiljno. Pazite što govorite. Zapamtite da se riječi ne mogu vratiti nakon što su izgovorene.

Gornji aspekti sastoje se od dvostrukog kvadrata s dva malefika (ne sviđa mi se ta riječ, ali potječe iz drevne astrologije i koristimo je). To bi se moglo manifestirati kao rat riječima, razdvajanje kroz svađu ili neugodnih događaja. Ostanite hladne glave.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com