Valfresco Direkt: Najbolje od domaćih proizvođača stiže na vaš kućni prag

Valfresco Direkt, usluga online trgovine s dostavom koja na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica, pokrenuta je u lipnju 2020. godine. U nekoliko mjeseci postojanja od Istre se uspješno proširila na Rijeku i okolicu te otok Krk.

Izvrsna torta od oraha

U ponudi Valfresco Direkta nalazi se širok izbor polugotovih i gotovih jela po tradicionalnim recepturama pripremljenih u Centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu. Kupci Valfresco Direkta već dan nakon izvršene narudžbe ispred svojih vrata mogu dobiti vrhunski pripremljena autohtona jela od svježih namirnica, čija je priprema i pakiranje izvršena uz najviše standarde zdravstvene sigurnosti i ispravnosti. Valamar garancija kvalitete i sigurnosti proizlazi i iz primjene niza certifikata i standarda kvalitete, a najpoznatiji je HACCP sustav kojim se omogućuje kontrola svih procesa pripreme hrane od proizvodnje i dostave do posluživanja.

Valfresco Direkt dostavljače možete sresti na cijelom području Istre, Rijeke i okolice, te na otoku Krku, pri čemu kupci sami biraju vrijeme dostave svog omiljenog jela – od 11 do 15:30 sati ili od 15:30 do 20 sati, svakoga dana, uključujući nedjeljom i blagdanima. Međutim, kupci također imaju opciju dostave u više puta, prilikom koje raspoređuju istu košaricu na nekoliko dana, kao i opciju dostave isti dan za naznačene proizvode.

Specijaliteti iz Valfresco kužine

Prilikom dostave isti dan naplaćuje se dostava 20 kn za narudžbe ispod 50 kuna i usluga je dostupna na području Poreča i Labina. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kuna vrijednosti. Kupci mogu i sami preuzeti dostavu na Valfresco takeaway punktu u Poreču (Mate Vlašića 39), svaki dan od 11:00 do 19:00, te u Labinu (Marcilnica 71) svaki dan od 11:00 do 19:00.

Usluga Valfresco Direkta uspostavila je novu poveznicu između kontinentalne i obalne Hrvatske te je odličan primjer kako upravo turizam može dati značajnu podršku u razvoju lokalne poljoprivrede, obiteljskih gospodarstava, prerade hrane, vinarstva, maslinarstva i brojnih drugih povezanih djelatnosti.