HOROSKOP ZA SRIJEDU, 1. PROSINCA Neptun kreće direktno

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Vagu u jutarnjim satima, te će nakon praznog hoda ući u Škorpiona što će pobuditi naš interes za otkrivanje dubljih istina i motiva.

Neptun se danas okreće direktno, nakon retrogradne faze od 25. lipnja. Sada i u sljedećih nekoliko tjedana, zbunjujuće situacije postaju transparentnije. Naša kreativnost raste, ili smo barem sigurniji u primjenu svoje mašte u stvarnom svijetu. Umjesto da o ovom razdoblju razmišljamo kao o vremenu razočaranja, možemo ga vidjeti kao vrijeme prosvjetljenja – kada sve više vidimo svjetlost. Imamo više vjere u svoje snove i vizije, u druge i u naše sustave vjerovanja.

S ovom promjenom smjera, počinjemo tražiti inspiraciju iz vanjskih izvora. Međutim, s Neptunom koji se tek priprema krenuti, možda ćemo danas imati poteškoća s fokusiranjem dovoljno dugo da se adekvatno uhvatimo u koštac sa zadatkom.

Neptun je planet koji predstavlja neopipljivost. Razmislite o misticizmu, snovima, mašti, predanosti, iluziji i dubokom suosjećanju. Sve su to stvari koje otklanjaju granice između nas i drugih, kao i između naših zamišljenih života i surove stvarnosti oko nas.

Razmislite o snu, suosjećanju ili nematerijalnoj mašti koje ste ostavili kada je Neptun 25. lipnja 2021. krenuo retrogradno. Neptun će nas sada povući naprijed tako što će ponovno uključiti u naš život inspiraciju i intuiciju.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.19 do 12.55 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com