HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 23. PROSINCA Zadnji konflikt Saturna i Urana

Mjesec provodi dan u znaku Lava, potičući našu želju da pružimo ruku i podijelimo sebe s drugima na iskren način. U ovom smo tranzitu odlučni i samouvjereni, izravni i iskreni, i više smo ponosni na svoje postupke i kreacije. Ovo je dan za kreativne aktivnosti.

Mjesec u Lavu je velikodušan i povjerljiv. Možda bismo željeli pronaći osobnu potjeru i posvetiti joj posebnu pozornost. Naši osjećaji su jaki i spremni smo i voljni dijeliti sebe s drugima.

Sutra Saturn formira napeti aspekt s Uranom i to posljednji od tri (prvo se dogodilo u veljači, a drugo u lipnju). Ovaj dugoročni utjecaj stvara određena trenja. U korijenu napetosti je sukob između naše potrebe za slobodom i spontanošću i naše potrebe za strukturom i stabilnošću. U idealnom slučaju, možemo pronaći kreativne načine da zadovoljimo te različite potrebe, možda dajući oblik našim idealima i težnji za napretkom.

Pravila i ograničenja teže je tolerirati, ali život je previše kaotičan bez povučenih crta. Pokušaji da potvrdimo svoju individualnost, slobodu i originalnost mogu potkopati naš osjećaj utemeljenosti i sigurnosti. Ipak, nismo zadovoljni kada se prilagođavamo.

Može doći do iznenadnih i neočekivanih obrata koji nas tjeraju da učinimo nešto drugačije ili se oslobodimo starih navika. Prilagodba naših planova može biti u redu, a balansiranje konvencija i inovacija predstavlja izazov.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com