Crvene Bolkice neustrašive Ivane

Oblici, boje i priča koju donosi nova kolekcija heklanih torbica Bolkica ne ostavlja ravnodušnom ni jednu ženu. Ni onu koja voli klasiku i eleganciju,  ni onu koja voli rock.
– Nudim im proizvod koji kontinuirano usavršavam. Dodajem detalje i smišljam kako uvijek biti praktičniji i bolji, kaže nam Ivana Bolković, kreatorica Bolkice.
– Baš kao i svaka žena, dodaje, koja da bi se osjećala ispunjeno i snažno, mora raditi na sebi i svojim ograničenjima, širiti horizonte i vjerovati da sve u osnovi može, tako je i s mojim torbama. One imaju život koji se neprestano mijenja i napreduje.
Taj pristup prepoznale su brojne Ivanine klijentice, pa joj više nije ni neobično da su to redom žene iz najljepših europskih i svjetskih metropola. Torbica koja je otputovala u Pariz doslovno stvara nostalgiju i podsjeća na filmske dive 80-ih. Na ikone stila koje nude nenametljivu ženstvenost. Poput one Audrey Hepburn.
– Vrijeme u kojem živimo donijelo nam je i neke manje lijepe osjećaje. Teže. Ipak, ovo otuđenje dalo nam je priliku da se posvetimo najbitnijem sebi. Kad govorim o sebi onda mislim da je baš stvaralaštvo ono što ja jesam.
Najvažnije je ipak da nas vežu one prave istinske vrijednosti dok s onim što nudimo izvana možemo eksperimentirati. Time se vodim. Bolkica je moja snaga za ono što nosim iznutra, ali i odraz svih promjena, pa doista nema toga što ne želim isheklati, kaže Ivana.
– Ovu zimu koristim boje. Istaknula bih crvenu koju doživljavam kao jaku i neustrašivu, ali tu je cijela paleta. Nisam se ograničavala, a vidim da se to svidjelo i ženama koje me “nose” i prate. Ponudila sam, osim torbica u novim oblicima i s nekim neobičnim detaljima, i naušnice, vezice za naočale koje nadopunjujem perlicama i posljednje – kape! Trenutak je potreban za novo nadahnuće. Najčešće su glazba i ljudi koje susrećem aktivatori moje kreativnosti. Razgovor. Susret. Dobra pjesma.
Torbama sam za ovu zimu mijenjala dimenzije, boje, način heklanja. Dodavala dosad nezamislive detalje. Ima tu i klasike i rocka. I balada i metal zvuka. Sve zato jer ženama kojima se obraćam želim poručiti da je promjena ono što nas čini snažnijima. Da se ne bojimo ići ili učiniti ono što nas straši već da hrabro pokažemo tko smo i što nosimo iznutra.