HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 27. PROSINCA Dobra i loša strana Mjeseca u Vagi

Tjedan počinje s Mjesecom u Vagi, što će u nama aktivirati veliku želju da danas svima ugodimo. Možda ćete biti spremniji na kompromise i vidjeti najbolje u drugima. Loša strana Mjeseca u Vagi su poteškoće koje možete imati pri donošenju odluka. Budući da je Venera, vladajući planet Vage trenutno retrogradna, najbolje je odgoditi donošenje odluka tijekom današnjeg dana. Osim ako nije neophodno, jednostavno to ostavite sa strane.

Tijekom dana, Mjesec u  Vagi koji je  željan užitka, napravit će pozitivne aspekte prema Marsu i Saturnu. To sugerira da ćete imati dovoljno energije da se stvari dogode i da biste se u tom procesu trebali osjećati stabilno i snažno. Možda ćete osjećati snažnu podršku drugih i rado ćete primiti podršku zauzvrat. Potaknite sebe i druge kako bi razvili snažne vještine slušanja. Za diplomatsko razumijevanje drugih vještina slušanja je neophodna.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com