HOROSKOP ZA SRIJEDU, 29. PROSINCA Snaga uma

U prijepodnevnim satima Merkur će se spojiti s Venerom, a sutra u ranim jutarnjim satima će se sastati s Plutonom. U fokusu može biti korisna rasprava ili ispitivanje prošlosti. Postoji tendencija analiziranja odnosa i osjećaja, uglavnom vezanih uz prošle veze. Iako nam to daje novi pogled na stare probleme, još uvijek nemamo potpunu sliku. Također, s Plutonom u igri, možda ćemo previše inzistirati na dobivanju informacija, ali naša srca možda nisu spremna za to.

Venera i Pluton plešu zajedno tijekom Venerine trenutne retrogradnosti. Danas i sutra Merkur ulazi u njihovu intenzivnu interakciju, pomažući nam da razumijemo probleme o kojima je riječ. Obratite posebnu pozornost na transformaciju vaših osobnih vrijednosti i snagu vašeg glasa. Možete li artikulirati svoje vrijednosti dok ih procjenjujete? Možda će biti potrebno da se upustite u vrlo izazovne razgovore.

Gledajte smjene i promjene, slušajte razgovore koje čujete. Gdje je vaše stabilno tlo? Ne dopustite da strah preuzme glavnu ulogu, shvatite snagu svog uma, svojih uvjerenja i glasa. Donošenje transformativne Moći ljubavi na stol učinit će svu razliku. Koristite svoj glas u službi Moći ljubavi.

Mjesec provodi dan u Škorpionu, nagrađujući nas da proučimo skrivene slojeve našeg života.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com