HOROSKOP ZA PETAK, 31. PROSINCA Optimističan kraj godine

S Mjesecom u Strijelcu koji se trenutno nalazi u njegovoj tamnoj fazi,  krećemo prema mladom Mjesecu u Jarcu kojeg imamo u nedjelju 2. siječnja 2022.

Mjesec u Strijelcu cijeli dan potiče naš optimizam i idealizam. Sunce ide prema trigonu s Uranom, promičući promjene i potičući nas da prihvatimo novo i neobično. Mogu se pojaviti jedinstvene ili nekonvencionalne prilike. Originalan pristup životu je privlačan i djeluje u našu korist. Ovaj tranzit nas može odvojiti tek toliko da na neki način krenemo naprijed. Mogli bismo napraviti neka uzbudljiva otkrića, a naša spremnost na nekoliko kreativnih rizika i eksperimentiranje može biti ključ uspjeha.

Danas tražite novu viziju, novo razumijevanje onoga što vam znače istina i vjerovanje. Vaš pogled seže izvan uobičajenih granica i vaš fokus se okreće široj slici.

Da ste kralj ili kraljica na jedan dan, što biste promijenili? Što biste TREBALI promijeniti što je u vašoj moći da to učinite? Ovo je posljednji dan još jedne teške godine. Ne zna se što će donijeti sljedeći, ali malo je vjerojatno da će biti lijek za sve kako bi sve bilo u redu. Sve što možete učiniti je zaštititi se od svih negativnosti i nadati se najboljem dok planirate najgore. Sretna Nova godina…

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com