HOROSKOP ZA UTORAK, 4. SIJEČNJA Mjesec u Vodenjaku

Mjesec se u Vodenjaku danas ima čime boriti. Dajte sve od sebe da izbjegnete razgovore ili sukobe za koje znate da neće biti produktivni.

Tijekom dana Mjesec će biti u napetom aspektu s Uranom i spojit će se sa Saturnom. Možda ćete otkriti da vas vaše ideje i uvjerenja stavljaju između čekića i nakovnja. Bez obzira koliko se ne slažete s drugima, i dalje možete biti ljubazni i slušati, ali i govoriti. Nemate sve odgovore. U ovim vremenima društvenih neslaganja, ovo sigurno nije dan kada ćete nekoga pridobiti za svoju poziciju i ideje.

Pozitivan rezultat kada je Mjesec u Vodenjaku je da vaše emocije ne moraju voditi predstavu. Dopustite svom intelektu i neobičnim mislima da zavladaju. Na kraju dana, možda ćete morati jednostavno vjerovati svojoj objektivnosti, pristati na neslaganje i nastaviti s poštovanjem za sada.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com